Traineeprogramma’s

Traineeprogramma’s Gemeente Den Haag

Wij geloven in jou als talent. Starters hebben een eigen visie en frisse kijk op de wereld. Zij doen dingen met lef en dromen buiten de gebaande paden en kaders. Zodat zij deze kijk met ons delen, helpen wij startent talent te ontwikkelen. Dit doen we door middel van verschillende traineeprogramma’s.

Wil jij ook bijdragen aan de organisatie en de stad van vandaag en morgen? Neem dan een kijkje bij de onderstaande programma’s.

Generiek Traineeprogramma

In het generieke traineeprogramma staat jouw talent voorop. In 2 jaar tijd ga je met jouw unieke visie, waarden en kwaliteiten aan de slag bij 3 verschillende opdrachten.

Daarnaast volg je een persoonlijk en professioneel ontwikkelprogramma.

Lees meer over het generiek traineeprogramma

Metropoolregio Rotterdam Den Haag traineeprogramma (MRDH)

Als MRDH trainee doe je in 2 jaar tijd kennis en ervaring op bij 3 verschillende gemeenten in Zuid-Holland. Via concrete projecten ontdek je wat werken bij de lokale overheid inhoudt én leer je jezelf beter kennen door middel van persoonlijke en werk-gerelateerde trainingen.

Lees meer over het MRDH traineeship

Talent voor Mobiliteit

In 2 jaar tijd ontwikkel jij je tot professional op het gebied van mobiliteit, bereikbaarheid en verkeersmanagement. Je bent tastbaar bezig met het Haagse OV, fiets en verkeersveiligheid, of gedragsbeïnvloeding in het verkeer en de effecten van verkeer op de leefomgeving. Help jij Den Haag mee vooruit?  

Lees meer over talent voor Mobiliteit

G4- Traineeprogramma’s


De traineeships van de G4 bevatten een uniek tweejarig programma van de 4 grootste gemeenten van Nederland: Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Het is een unieke kans voor ambitieuze starters met hart voor de publieke zaak en Informatiemanagement of Financiën en Control. Tot en met 18 juli 2022 kan je solliciteren!

Lees meer over de G4 traineeships