Traineeprogramma’s

Traineeprogramma’s Gemeente Den Haag

Wij geloven in jou als talent. Starters hebben een eigen visie en frisse kijk op de wereld. Zij doen dingen met lef en dromen buiten de gebaande paden en kaders. Zodat zij deze kijk met ons kunnen delen, helpen wij startent talent zich te ontwikkelen. Dit doen we door middel van verschillende trainee en young professional programma’s.

Wil jij ook bijdragen aan de organisatie en de stad van vandaag en morgen? Neem dan een kijkje bij de onderstaande programma’s.

Generiek Traineeprogramma

In het generieke traineeprogramma staat jouw talent voorop. In 2 jaar tijd ga je met jouw unieke visie, waarden en kwaliteiten aan de slag bij 3 verschillende opdrachten.

Daarnaast volg je een persoonlijk en professioneel ontwikkelprogramma.

Lees meer over het generiek traineeprogramma

Metropoolregio Rotterdam Den Haag traineeprogramma (MRDH)

Als MRDH trainee doe je in 2 jaar tijd kennis en ervaring op bij 3 verschillende gemeenten in Zuid-Holland. Via concrete projecten ontdek je wat werken bij de lokale overheid inhoudt én leer je jezelf beter kennen door middel van persoonlijke en werk-gerelateerde trainingen.

Lees meer over het MRDH traineeship

Young Professional Vergunning & Toezicht

In 2 jaar tijd ontwikkel jij je tot professional bij Vergunningen en Toezicht in de rol voor Projectinspecteur, Projectingenieur of Adviseur Duurzaam en gezond bouwen. Je bent tastbaar bezig met de stad en haar inwoners.

Draag jij bij aan het Den Haag van vandaag en morgen?

Lees meer over het programma

G4- Traineeprogramma

Wil jij een bijdrage leveren binnen de vier grootste gemeenten van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht? Als G4 trainee krijg je de kans om in twee jaar tijd je breed te oriënteren en verschillende rollen te vervullen.

Lees meer over de G4 traineeships