Traineeprogramma Gemeente Den Haag

Traineeprogramma Den Haag

Voor het vernieuwde traineeprogramma van de gemeente Den Haag zijn wij op zoek naar zelfbewuste starters, die openstaan voor nieuwe ervaringen en ontwikkelingen. Jij brengt met jouw persoonlijkheid, achtergrond en talent nieuwe perspectieven binnen de Gemeente Den Haag. Zo draag jij bij aan de organisatie en de stad van morgen.

Solliciteren

Vanaf 15 december tot en met 9 januari 2022 kan je solliciteren voor ons traineeprogramma. Hierna volgt het selectieproces. Doorloop je deze succesvol? Dan start je samen met je andere trainees op 1 april 2022.

In 2022 starten we ook met een septemberlichting. Meer informatie daarover volgt later.

Wat ga je doen en leren?

Je bent ambitieus, leergierig en talentvol. De wereld ligt voor je open.
Ons traineeprogramma is de ideale opstap om jezelf verder te ontwikkelen als professional.

Wil jij weten wat je precies gaat doen? Lees dan verder.

Jouw carrière

Tijdens het traineeprogramma doe je veel ervaring op en besteed je aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Benieuwd wat de toekomst jou kan brengen na het traineeprogramma? Lees dan verder.

Selectieprocedure en Arbeidsvoorwaarden

Trainees ontvangen trainees een startsalaris van €3108,-. Daarnaast krijg je eerst een contract van 12 maanden. Beide tevreden? Dan bieden we je graag een vast contract aan.

Benieuwd naar de selectieprocedure? Lees hier meer.

Waar wij in geloven

Den Haag is constant in beweging. De uitdagingen waar de gemeente Den Haag voor staat vragen om creatieve en moderne oplossingen.​ Het benutten van het potentieel van alle bewoners en ondernemers, werken aan veiligheid en bouwen aan een duurzame stad, vraagt om gedreven talenten met divers perspectief. ​Talenten die vanuit zelfbewustzijn en in verbinding met hun omgeving de stad van de toekomst vormgeven. Waar een plek is voor iedereen. Vanuit moed en vertrouwen, durven en doen. ​

In het traineeprogramma staat je talent voorop en is er ruimte voor het ontwikkelen van jouw authentieke vorm van leiderschap. Nieuw leiderschap waarin jij met jouw unieke visie, waarden en kwaliteiten impact maakt op jouw manier. Hiermee creëer je ruimte om de diversiteit van de stad te benutten voor het Den Haag van de toekomst. ​

Je staat zelf aan het stuur van je ontwikkeling. Het opleidingsprogramma draait om het benutten van jouw kwaliteiten en talenten en biedt plek en begeleiding om je eigen-wijsheid verder te ontwikkelen. Wij scheppen de ruimte zodat jij jezelf kunt zijn, en jij pakt de ruimte om jezelf steeds meer te laten zien.  ​

Met hart voor Den Haag.​

Leren waar je voor staat. Geloven in wat je kan. Zijn wie je bent.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je wellicht nog wat vragen hebt over het traineerprogramma, de procedure, het ontikkelprogramma of de opdrachten. Lees daarom onze veelgestelde vragen!

Voor iedereen

De gemeente Den Haag wil een inclusieve organisatie zijn waar medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich gewaardeerd voelen. Hier maken we actief werk van, want we zijn ervan overtuigd dat we op deze manier alle talenten en verschillen benutten én een aantrekkelijke en betrokken werkgever zijn voor iedereen. Uitgangspunten hierbij zijn:

  • We geloven in de kracht van verschillen tussen mensen;
  • We staan voor gelijkheid en gelijke kansen;
  • Iedere medewerker van de gemeente draagt bij aan een fijne en veilige werkomgeving;
  • Als werkgever zijn we een voorbeeld voor anderen;
  • We bieden al onze medewerkers mooi en zinvol werk;
  • We geloven dat iedereen talent heeft en het gaat erom dat we de talenten verbinden met het werk dat we te doen hebben.

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte!

Meld je aan en blijf op de hoogte van alle updates omtrent het nieuwe programma en de werving.

Collega’s aan het woord