Trainee: Carriere

Jouw perspectief

Je gaat straks als trainee twee jaar lang in verschillende functies aan de slag binnen verschillende domeinen voor de gemeente Den Haag. Je doet werkervaring op in verschillende rollen en volgt een intensief opleidingstraject. Het traineeprogramma van de gemeente Den Haag is een mooie start van je loopbaan en biedt jou de mogelijkheid om van toegevoegde waarde te zijn voor de maatschappij en de stad.

Toegevoegde waarde voor Den Haag

Bij ons krijg je de kans om door te groeien naar verschillende functies binnen de gemeente (zoals veranderkundige, programmamanager of adviseur) of verder te specialiseren in een discipline wat je heeft gegrepen tijdens je traineeprogramma.

Gedurende het traineeprogramma ga je intensief aan de slag met jouw volgende stap, dit doe je samen met je begeleider en je team. Hierdoor ben jij straks van toegevoegde waarde voor de inwoners en ondernemers van Den Haag. Als maatschappelijk betrokken starter is dat wat jij wil!

Waar kom je straks terecht?

Onze organisatie kent sinds 1998 trainees. Veel trainees gingen jou dan ook voor en maakten een mooie stap naar een betekenisvolle baan bij de gemeente Den Haag. Hieronder lees je hun verhalen.

Interesse? Laat je e-mailadres achter

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ons traineeprogramma? Laat dan je e-mailadres achter. Je ontvangt dan regelmatig nieuwtjes in je mailbox, bijvoorbeeld over inhousedagen en andere evenementen. Ook laten we je het natuurlijk weten als de selectieprocedure start!