Word Haagse handhaver

Word Haagse handhaver

De gemeentelijke Handhavingsorganisatie zet zich dagelijks in voor een zo leefbaar mogelijk Den Haag. Verschillende soorten handhavingsteams werken samen met de vele hulpdiensten, bewoners en ondernemers om ervoor te zorgen dat Den Haag mooi, schoon en op orde is én blijft. Wanneer mensen het niet zo nauw nemen met de regels treden zij op om deze leefbaarheid te bewaken. Zo bieden wij bewoners en bezoekers iedere dag de beste versie van onze unieke stad.

Solliciteer nu

Wil jij onze gemeente versterken als ervaren handhaver? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw werk als handhaver

Een mooi, schoon en leefbaar Den Haag, dat is waar al onze handhavers (boa’s) elke dag aan werken. Vanuit de stadsdelen, in het bos of op het water; werken als handhaver in Den Haag is mooi en divers werk.

Dat lees je hier!

Taakaccenten van de handhaving

Naast de reguliere handhaving en toezicht teams hebben we verschillende taakaccenten. Sommige van deze taakaccenten vind je alleen bij de gemeente Den Haag.

Weten welke taakaccenten er zijn?
Lees snel verder!

Selectieprocedure handhaver in opleiding

Als handhaver in opleiding verdien je maximaal € 2.763 bruto per maand op basis van 36 uur. Nadat je beëdigd bent ga je al één periodiek omhoog.

Benieuwd naar de selectieprocedure en andere arbeidsvoorwaarden?
Bekijk ze hier!

Geen diploma in de handhaving? Wij leiden je op!

Heb jij de ambitie om als handhaver in onze mooie stad te werken, maar heb je nog geen diploma in de handhaving? Als ‘handhaver in opleiding’ biedt de gemeente Den Haag jou de mbo-3 opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV) aan. Tijdens deze BBL-opleiding combineer je leren met het opdoen van praktijkervaring. Vanaf dag 1 ben je in dienst bij de gemeente Den Haag en ontvang je salaris. Ook wordt de opleiding volledig voor je betaald.

De werving voor de eerste opleidingsklas in november 2023 is inmiddels afgerond. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de nieuwe werving voor de opleidingsklas in mei 2024 van start gaat? Stuur dan een e-mail naar wervinghandhavers@denhaag.nl. Je krijgt dan als één van de eersten bericht op het moment dat je kunt solliciteren.  

Collega’s aan het woord