Word Haagse handhaver

Word Haagse handhaver

De gemeentelijke Handhavingsorganisatie zet zich dagelijks in voor een zo leefbaar mogelijk Den Haag. Verschillende soorten handhavingsteams werken samen met de vele hulpdiensten, bewoners en ondernemers om ervoor te zorgen dat Den Haag mooi, schoon en op orde is én blijft. Wanneer mensen het niet zo nauw nemen met de regels treden zij op om deze leefbaarheid te bewaken. Zo bieden wij bewoners en bezoekers iedere dag de beste versie van onze unieke stad.

Informatiebijeenkomst

Klinkt handhaver worden als een mooie stap in jouw loopbaan? Lees onze veelgestelde vragen of kom dan langs op een van onze informatiebijeenkomst. We vertellen je graag alles over het handhavingsvak.

Je bent welkom bij ons op de Loudonstraat 95 op:

  • Donderdag 9 februari 19.00 – 20.00
  • Zaterdag 11 februari 14.00 – 15.00

    Aanmelding vooraf is noodzakelijk vanwege de beschikbare plekken.

Interesse? Meld je aan via wervinghandhaving@denhaag.nl en onder vermelding van de volgende informatie: voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer en of je op donderdag 9 of zaterdag 11 februari wil komen.

Solliciteer nu

Vanaf 18 januari tot en met 19 februari 2023 kan je solliciteren om ‘handhaver in opleiding’ te worden. Hierna volgt het selectieproces. Doorloop je deze succesvol? Dan start je in de opleidingsgroep van begin mei 2023.

Heb je vragen over de functie, de sollicitatieprocedure of de opleiding? Neem dan contact op met Samantha Williams, Projectleider Instroom Handhavingsorganisatie, via 06- 51839218 of wervinghandhavers@denhaag.nl.

Jouw werk als handhaver

Een mooi, schoon en leefbaar Den Haag, dat is waar al onze handhavers (boa’s) elke dag aan werken. Vanuit de stadsdelen, in het bos of op het water; werken als handhaver in Den Haag is mooi en divers werk.

Dat lees je hier!

Taakaccenten van de handhaving

Naast de reguliere handhaving en toezicht teams hebben we verschillende taakaccenten. Sommige van deze taakaccenten vind je alleen bij de gemeente Den Haag.

Weten welke taakaccenten er zijn?
Lees snel verder!

Selectieprocedure handhaver in opleiding

Als handhaver in opleiding verdien je € 2.468 bruto per maand op basis van 36 uur. Nadat je beëdigd bent ga je al één periodiek omhoog.

Benieuwd naar de selectieprocedure en andere arbeidsvoorwaarden?
Bekijk ze hier!

Geen diploma in de handhaving? Wij leiden je op!

Heb jij de ambitie om als handhaver in onze mooie stad te werken, maar heb je nog geen diploma in de handhaving? Ook dan zijn wij op zoek naar jou!

Als ‘handhaver in opleiding’ biedt de gemeente Den Haag jou de mbo-3 opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV) aan. Tijdens deze BBL-opleiding combineer je leren met het opdoen van praktijkervaring. Vanaf dag 1 ben je in dienst bij de gemeente Den Haag en ontvang je salaris. Ook wordt de opleiding volledig voor je betaald.

Collega’s aan het woord