over-ingenieursbureau-denhaag

Het Ingenieursbureau Den Haag

De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Boven én onder de grond werken we aan straten, wegen, pleinen, parken, bruggen, tunnels en riolering, en aan gebouwen, bedrijfsterreinen of complete woonwijken. Wij zijn hét ingenieursbureau voor de openbare ruimte van Den Haag. Deskundig en betrouwbaar en bovenal een plek waar 250 medewerkers met plezier en trots werken aan de openbare ruimte en infrastructuur van een bijzondere stad. Onze focus ligt op aantoonbare meerwaarde ten opzichte van de markt en mede daardoor doen we veel zelf. Bij alles wat we doen is duurzaamheid onze 2e natuur.

Opgavegericht werken

We willen het beste ingenieursbureau ter wereld voor Den Haag zijn en bijdragen aan de realisatie van bestuurlijke en maatschappelijke opgaven. Deze opgaven zijn vaak groter dan de projecten of programma’s die we als IbDH uitvoeren. Daarom is onze scope niet alleen het project of programma maar ook de context ervan. Opgavegericht werken betekent: in alles wat we doen de opgave leidend maken. Medewerkers in positie brengen en waar nodig ondersteunen. Systemen, processen en organisatie daaraan dienend maken. Vertrouwen op professionaliteit. Actief brede afstemming zoeken, maar zelf verantwoord afwegen welke oplossing de meeste toegevoegde waarde heeft voor de opgave.

Wie zijn we

Onze ruim 250 medewerkers zijn een gelijkwaardige partner voor onze collega’s. Voor Stadsbeheer, andere diensten en voor al onze opdrachtgevers. Geen ‘u vraagt wij draaien’, maar samen met de opdrachtgever op zoek gaan naar de beste oplossing voor de stad. Dat kunnen wij, want we zijn de ogen en oren van de stad.

Werken bij het IbDH

Werken bij het IbDH betekent werken voor een top 10 ingenieursbureau met de voordelen van het werken bij een grote gemeente! Bij het IbDH hebben we altijd plaats als je beschikt over een afgeronde opleiding in één van de volgende richtingen:

  • Civiele Techniek
  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde (energietechniek)
  • Bouwkunde
  • Milieukunde
  • (Landschaps)architectuur

Van uitdagende startersfuncties tot het programmamanagement voor miljoenen kostende projecten. In alle gevallen krijg je de kans om je te verdiepen in bijzondere vraagstukken en jouw expertise te ontwikkelen. Hoe dat eruit ziet, is afhankelijk van je ambities, de tijd die je wilt investeren en het vakgebied. Ook kun je rekenen op een prima salaris, bijna altijd een vast dienstverband en een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over de arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden bij de gemeente Den Haag? Op https://www.werkenvoordenhaag.nl/werken-bij-den-haag lees je er alles over.

Nieuwste vacatures

(Junior) Adviseur Monumentenzorg

Adviseur Welstand

Senior Projectleider Civiele Techniek

Collega’s aan het woord