Bouw | Techniek

Bouwen aan en voor Den Haag

Den Haag is een prachtige stad met weinig ruimte. Aan één kant ligt de zee en verder worden we omringd door buurgemeenten. Onder die voorwaarden hebben we de soms ingewikkelde opdracht om ervoor te zorgen dat de inwoners, ondernemers en bezoekers van de stad nu en in de toekomst kunnen wonen, werken, bewegen en recreëren op het hoge niveau dat zij gewend zijn.

We lossen elke dag de nodige puzzels op, terwijl we werken aan uiteenlopende projecten in onze bijzondere stad. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden. Medewerkers vertellen waarom ze met veel plezier hun tijd en energie besteden aan zaken als een mooie en veilige kuststrook, wonen en ondernemen in én voor de toekomst, mobiliteit en aan de vraag hoe je midden in de stad kunt bouwen met zo min mogelijk overlast. En als je er na deze drie nog geen genoeg van hebt, hebben we voor jou nog veel meer bouwprojecten!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook komen meebouwen aan Den Haag? Kijk dan eens bij de vacatures.

Scheveningen

Met het programma De Kust Gezond knappen we de buitenruimte van Scheveningen straat voor straat op. Zo wordt de badplaats een unieke bestemming aan zee. Met als bonus een mooie binnenstad op steenworp afstand van de duinen.

De Binckhorst en de Rotterdamsebaan

Centraal gelegen tussen Den Haag, Voorburg en Rijswijk is de Binckhorst een toplocatie. De komende jaren bouwen we er een vernieuwende, experimentele wijk. We garanderen de toegang met de aanleg van de nieuwe Rotterdamsebaan.

Hollands Spoor en Laakhavens

Station Hollands Spoor en het achterliggende gebied hebben zich in een paar jaar ontwikkeld tot een centrum voor ondernemerschap en tot hart van het Haagse studentenleven. Nu werken we aan de laatste bouwprojecten in het gebied.

Over het Ingenieursbureau

Bij het Ingenieursbureau werken meer dan 250 mensen. We zijn allemaal verschillend, maar hebben één ding met elkaar gemeen: we werken graag aan een mooi Den Haag. Met ruimte voor professionaliteit en (persoonlijke) ontwikkeling.