Nieuws

Onze COVID maatregelen tijdens het solliciteren

Op dit moment woedt het coronavirus (COVID-19) wereldwijd en ook wij merken de gevolgen. Ons dagelijks leven ziet er nu even anders uit. Daarom doen we ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te laten gaan.

We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij Den Haag wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. De huidige ontwikkelingen vormen hierin wel een belemmering. We doen er achter de schermen alles aan om zo goed mogelijk alternatieven te zoeken. Op dit moment houdt dat het volgende in:

Sollicitatiegesprekken
Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek, en valt deze nog in de huidige maatregelen? De vacaturehouder die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om met je af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Dat kan bijvoorbeeld via een video-gesprek. Wil je liever toch een persoonlijk gesprek? Geen probleem, in overleg kan het op locatie maar bij voorkeur stellen we het gesprek dan voorlopig uit.
 

Arbeidsvoorwaardengesprek
Voor het arbeidsvoorwaardengesprek nemen we telefonisch contact met je op om een gesprek in te plannen. Dat gesprek doen we dan telefonisch. Als je liever een persoonlijk gesprek hebt, dan stellen we dat voorlopig uit.

We houden je uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte van eventuele wijzigingen in onze procedures.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.