Nieuws

Nieuw personeelsbeleid geeft ruimte voor diverse talenten

Op 16 juni 2021 is ons nieuwe strategisch personeelsbeleid aangenomen. Met deze beleidskaders geven we Den Haag de ruimte om een modernere, inclusievere en modernere werkgever te zijn. Zodat iedereen zijn eigen talent kan ontwikkelen en inzetten voor een mooier en sterker Den Haag.

Met het nieuwe vastgestelde strategisch personeelsbeleid bereiden wij ons voor op te toekomst. Een toekomst waar wij als moderne, aantrekkelijke en inclusieve werkgever in een krappe arbeidsmarkt medewerkers binden en boeien. Omdat we uitdagend en zinvol werk bieden, medewerkers hun talenten inzetten en zich continu blijven ontwikkelen. Zodat onze medewerkers niet alleen nu maar ook in de toekomst duurzaam inzetbaar zijn. Zodat alle 9000 medewerkers die zich dagelijks inzetten om Den Haag mooier en sterker te maken, samen klaar staan voor nieuwe uitdagen die op ons pad komen.  

Diversiteit aan talent 
We geloven dat iedereen talent heeft. Dat juist de diversiteit in talenten, ervaringen en blikken zorgt dat we de beste resultaten voor Den Haag realiseren. Wij zien diversiteit en inclusie als kans voor onze organisatie en voor onze stad. Wij moedigen iedereen aan om te overwegen om bij ons te solliciteren, ongeacht van wie je houdt, waar je vandaan komt of dat je een zichtbare of onzichtbare beperking hebt.  

Meer weten? 
Ben je enthousiast? En wil je ook werken voor Den Haag? Bekijk dan onze vacatures. Of wil je meer weten over ons nieuwe strategisch personeelsbeleid? Lees dan het stuk: strategisch personeelsbeleid MW. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.